3 hónapon belül kezdődhet a Fűrész 10 forgatása

Fűrész X
Share

Jól értesült, de nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy 3 hónapon belül kezdődik a Fűrész 10 (SAW X) forgatása, méghozzá Mexikóban. Amennyiben igazak a hírek, a stúdió két forgatási helyszín között gondolkodik, és több, mint valószínű, hogy Mexikóra esik a választás.

Az új filmről még nem tudunk túl sokat, a pletykák szerint teljes egészében John Kramerre fókuszál majd, így Tobin Bell minden eddiginél több jelenetet kap, akinek utólag is boldog születésnapot kívánunk, hiszen múlt héten töltötte a 80. életévét.

Az új film lényegében kitöltené a Fűrész első, és második része közötti időt, és egy teljesen más környezetben játszódna. Ez azért fontos, hogy ne keverjen bele a már meglevő történetszálba, ráadásul így nem kell korábbi szereplőket sem visszahozni. Lényegében visszatérnének a gyökerekhez, ami miatt rengetegen Fűrész rajongóvá váltak, és egy, a hangulatában a régi filmekre hasonlító mozival zárnák le John Kramer történetét 2023-ban. Immáron végérvényesen.

A történetet ugyanúgy Josh Stolberg és Peter Goldfinger írták, akik tollából született a Fűrész – Újra Játékban (2017), és a Spirál: Fűrész hagyatéka (2021).

Úgy tűnik már nem kell sokat várnunk, és felülhetünk a nosztalgia-vonatra, Tobin Bell-lel, és Billy bábbal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük