HIVATALOS: 2023-ban érkezik az új Fűrész film

Fűrész X
Share

A hír most már hivatalos, és elsőként a Bloody Disgusting oldal közölte, hogy készül az új Fűrész film, ami rendezőt és premierdátumot is kapott. A tizedik film rendezői székébe az a Kevin Greutert ül vissza, aki a nagyszerű hatodik részt is rendezte, és ízig-vérig tudja mi kell egy jó Fűrész filmhez. A Fűrész 10 2023. október 27-én érkezik a mozikba.

A produkció még nem kapott hivatalos címet, de a Bloody Disgusting is úgy tudja, az új rész teljes egészében a Kirakós gyilkosra fókuszál majd.

‘Meghallgattuk a rajongók kérését, és keményen dolgozunk azon, hogy olyan filmet készítsünk, amit a széria rajongói, és a horror kedvelői is szeretni fognak. Ennek egyik része, hogy Kevin Greutertnek adjuk a rendezői széket, aki a Fűrész VI-t is rendezte, ami máig a rajongók egyik kedvence.’ – árulták el a széria producerei, Mark Burg és Oren Koules, majd hozzátették, hamarosan újabb részleteket árulnak el.

A játékok tehát még nem értek véget, és 2023-ban újra Fűrész filmet nézhetünk halloweenkor.

Egyelőre nehéz megtippelni, hogy a Fűrész 10-nek milyen filmekkel kell majd a versenyt felvennie halloweenkor, de az biztos, hogy október 13-án érkezik Az ördögűző rebootja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük