További pletykák a Fűrész X-ről

Fűrész X
Share

SPOILERVESZÉLY!

A napokban ViewerAnon közzétett néhány pletykát a készülő új filmről, amik alapján joggal hihetjük, hogy októberben végre egy nagyszerű Fűrész filmet láthatunk. Aki nem hallott még  ViewerAnonról, ő egy jól értesült személy a filmes világban, aki évek óta olyan pletykákat szellőztet meg, amik végül igaznak bizonyulnak. Persze ő sem tévedhetetlen, de a poszt alapján bizakodóak lehetünk.

‘Nem akarom lelőni a poént, mert a Fűrész a meglepetésre, és a film végi csavarra épül, de a Fűrész X-ben Kirakós nagyon is jelen lesz a játékok során. Nagyjából úgy, mint a Fűrész VI-ban, de ezúttal életben van. Sok pletykát hallottam, és azok alapján a Fűrész X igazán különleges élmény lesz a rajongók számára. Olyan dolgokat láthatunk, amikre már régóta várok. Természetesen az utómunka közben sok jelenet kikerülhet a vágás miatt, de stílusban az első trilógiára fog hasonlítani. Nagy az esély rá, hogy ez lesz a széria legjobb része!’

ViewerAnon szerint a történet a Fűrész I-II között játszódik, és nem csak Shawnee Smith, hanem Costas Mandylor is feltűnik majd.

A Fűrész X forgatása már befejeződött, a premierre október 27-én kerül sor.