Erős ellenfelet kapott a Fűrész X

Fűrész X
Share

Tavaly augusztusban hivatalosan is bejelentették a Fűrész X-et, ami akkor meg is kapta a premierdátumát, azonban könnyen lehet, hogy el kell menekülnie október 27-ről. A Universal Pictures ugyanis nemrég bejelentette a Five Nights at Freddy’s (idehaza Öt éjszaka Freddyéknél) túlélőhorrorvideójáték filmadaptációját. Az internetes visszajelzések és szavazások alapján a FNAF valószínűleg ízekre fogja szedni a Fűrész X-et, hiszen ez a film is október 27-én kerül a mozikba.

Mivel a Fűrész széria már korántsem oly sikeres, mint a 2000-es évek elején, ráadásul már a tizedik rész érkezik, könnyen lehet, hogy a FNAF átgázol rajta, és nagyon gyenge bevételi adatokat szállít majd. Erre jó példa a 2009-es Fűrész VI, amit egyszerre mutattak be a Paranormális jelenségekkel és előbbi gyenge bevételt produkált.

A Lionsgate-nek még maradt pár hónapja eldönteni, hogy a FNAF ellen küldi-e Kirakós legújabb történetét, vagy elmenekíti október 27-ről. Amennyiben marad a jelenlegi terv, a stúdió még abban reménykedhet, hogy mivel a Five Nights at Freddy a mozis premierrel egyszerre jelenik meg a Peacock streamingszolgáltatón is, sok néző a Fűrészre mehet idén halloweenkor moziba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük