Nem tudni mi lesz a Fűrész X után

Fűrész X
Share

A legújabb film premierje már a nyakunkon van, de a Fűrész X rendezője sem tudja, mi lesz a franchise sorsa.

Bár a Fűrész X akár tökéletes lezárása is lehet a szériának, hiszen Tobin Bell főszereplőként vissza, egyelőre semmi sincs még eldöntve. Kevin Greutert a napokban az SFX magazinnak adott interjút, ahol elárulta, nincs meghatározva milyen irányba halad tovább majd a széria a tizedik rész után, de ha ez a film sikeres, készülhetnek még Fűrész filmek a jövőben.

Az első és a második rész történései között játszódó Fűrész X-ben a rákos John végső elkeseredésében Mexikóba utazik, hogy alávesse magát egy kockázatos és kísérleti jellegű orvosi beavatkozásnak, amitől csodával felérő gyógyulást remél. Rövidesen kiderül azonban, hogy a teljes műtét pusztán átverés, amivel a legsebezhetőbb embereket fosztják ki. Johnnak ez az élmény új célt ad, így a hírhedt sorozatgyilkos visszatér munkájához, hogy megfizessen a szélhámosoknak a rá jellemző, szó szerint zsigerig hatoló módon, fondorlatos, eszement és találékony csapdák sokaságával.

A Fűrész X-ben Tobin Bell mellett feltűnik még Shawnee Smith mint Amanda Young, Synnove Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto, és Octavio Hinojosa.

Magyarországi premier: október 5.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük