Jöhet a Fűrész 11?

Fűrész X
Share

Russ Milheim a napokban Kevin Greuterttel készített interjút, és természetesen feltette a kérdést, amire minden rajongó kíváncsi: vajon lesz Fűrész 11?

A rendező szerint ha a Fűrész X. sok pénzt termel, akkor a Lionsgate nem fogja elszalasztani a lehetőséget, hogy még nagyobb bevételre tegyen szert.

‘Ez a film úgy végződik, hogy többféle módon lehessen folytatni a történetet. Ráadásul nem válaszolja meg az előző részek befejezéseit. Remélem, hogy a közönség kíváncsi lesz rá mi történt a szereplőkkel, mert én imádom ezeket a karaktereket, és ha lesz még Fűrész film, lehetőségünk lesz megválaszolni a kérdéseket.’  – válaszolta Kevin Greutert.

Mark Burg producer elárulta, már több hívást is kapott a korábbi szereplőktől, hogy szívesen visszatérnének a következő részre.

A stúdiónak valóban számtalan lehetősége van folytatni a szériát:

– Cecilia és Diego (Fűrész X.) életben maradtak. Vajon visszatérnek a következő részben bosszút állni?

– Logan (Fűrész – Újra Játékban) története befejezetlen maradt.

– Mi történt Hoffmannal, miután Gordon a fürdőszobába zárta a Fűrész 3D-ben?

– Vajon megtudunk többet WIlliam Schenkről, és folyatást kap a Spirál: Fűrész hagyatéka?

A Fűrész X. nagyszerű értékeléssel, és jelenleg 58 milliós összbevételnél jár két héttel a bemutató után. Ha belegondolunk, hogy a Spirál: Fűrész hagyatéka összesen 40 milliót kalapozott össze, és a stúdió ennek ellenére is zöld utat adott a Fűrész X-nek, szinte biztosra vehetjük, hogy a játékok még nem értek véget.

Bár hivatalos bejelentés még nincs, ha igazak a hírek, a film október 20-tól elérhetővé válik VOD (video on demand) platformon.

A Fűrész X. október 5-től látható a hazai mozikban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük