80 millió felett a Fűrész X.

Fűrész X
Share

Amerikában 15 éve nem hozott ilyen jól egy Fűrész film.

Már több, mint 80 millió dollár értékben váltottak jegyet a nézők a Fűrész X-re! Ezzel az összeggel egyelőre csak a Fűrész VI-ot, és a Spirál: Fűrész hagyatékát hagyta le Kirakós legújabb története, de ha az amerikai bevételt nézzük (ami jelenleg 60%-át teszi ki az összbevételnek), akkor gyakorlatilag garantált a folytatás!

Az amerikai bevétel jelenleg 48.3 millió dollárnál jár, ez pedig a legjobb a 2008-as Fűrész V óta, és a következő napokban is biztosan szépen termel majd a legújabb rész, hiszen halloween van. A film 13 millió dollárból készült, és nagyjából ennyit tesz ki a marketingköltség is, s mivel a Fűrész X. Amerikában nagyon sikeres, szép nyereséget hoz a stúdiónak.

A külföldi piacot az Egyesült Királyság vezeti 6.5 millió dolláros bevétellel, őket Mexikó követi 5 millióval, a dobogó legalsó fokát pedig Brazília foglalja el 2.6 millióval.

Magyarországon az első helyen nyitott a film a mozikban, a következő héten a harmadik, a harmadik héten pedig a hatodik helyet foglalta el a hazai toplistán, és eddig 79.7 millió forintot termelt ez a rész.

A Fűrész X. ezen a hétvégén átlépi az 50 milliós bevételt az USA-ban, Kevin Greutert pedig a Redditen mondott köszönetet a rajongóknak.


‘Mind nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezen a hétvégén átlépjük ezt a küszöböt! Ez nagyon jót jelent a Fűrész-szériának! Rendkívül hálás vagyok mindenkinek, aki látta, és támogatta ezt a filmet! Ez karrierem egyik csúcspontja!’

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük