William, vagy más néven Mr. E az ismert oknyomozó újságírónő, Pamela Jenkins bátyja, az Umbrella biztosítótársaság igazgatója. Az ő részlege hibákat keres a biztosítási kérvényekben. Egy táblázat alapján mindenkit kielemeznek, aki biztosítva van. Hogy jobb színben tűnjön fel, William több egészségügyi szervezetet is támogat, beleértve Jill Esély az életre klinikáját. Egy ilyen fogadáson ismerkedik meg John Kramerrel. Miután Johnról kiderül, hogy rákos, William társaságától kér támogatást a kezeléshez. Ezt a kérelmet azonban William, csakúgy, mint Harold Abbott és sok más biztosítást igénylő személy kérvényét, úgy ezt is elutasítja. Ekkor válik Kramer egyik célpontjává. William tesztje már John halála után játszódik. Hoffman rabolta el és vetette egy sor próba elé. Bár a férfi a próbákat sikerrel veszi, Brent Abbott meghozza a végső döntést és William életét veszti a savszobában.

Érdekességek:

– egyelőre nem ismert, hogy William mikor vásárolt magának fegyvert: mielőtt kiderült Johnról az igazság, vagy pedig utána, önvédelemből.

– Kirakós filozófiája szerint az ügy sosem lehet személyes. Ezzel ellentétben William akkor vált John célpontjává, miután elutasította a kérvényét. Ez előtt pedig Mitcht állította próba elé, miután a férfi az unokaöccsének eladott egy fékhibás motorkerékpárt, amivel halálos balesetet szenvedett.

Filmek:

Fűrész VI, Fűrész 3D (megemlítik)

Kapcsolódó anyagok:

Utoljára frissítve: 2019.08.11.