Így telt 2019

Jigsaw.hu
Share

Elég mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött, így az év utolsó bejegyzésében összeszedtem, hogy mi történt az elmúlt időszakban.

Legutóbb 2017-ben érkezett Fűrész film, ami finoman szólva sem aratott osztatlan sikert. Az újabb, eddig soha nem látott segítő bemutatása már nem csigázta fel a rajongókat, s hiába lett a legnézettebb film halloweenkor, végül a második legkevesebb bevételt hozta a Fűrész VI után. Mivel a készítők is belátták, hogy ez az irány nem jött be a közönségnek, a Fűrész – Újra Játékban folytatása sosem készült el.

Februárban érkeztek az első pletykák a folytatást illetően. Már akkor hallani lehetett, hogy Darenn Lynn Bousman rendezheti az új filmet.

Május 14-én írtunk róla, hogy heteken belül elkezdődhet a forgatás, majd két nappal később bombaként robbant a hír, hogy érkezik a Fűrész következő része.

Júliusban kezdték forgatni az új filmet, és a szereplőgárdához olyan sztárok csatlakoztak, mint Samuel L. Jackson, Chris Rock, vagy épp Marisol Nichols, s közben a weboldalunk is teljesen átalakult.

A meglepetések nem értek véget, a hónap végén érkezett a hír, hogy a premiert hónapokkal előrébb hozták, így a tervezett októberi bemutató helyett már május 15-én érkezik a The Organ Donor munkacím alatt futó új Fűrész film. Végül megérkezett az első hivatalos kép is.

Augusztus végén fejeződött be a forgatás, s szeptemberben megkezdődtek a film utómunkálatai, aminek zenéjét ismét Charlie Clouser szerzi.

Továbbá azt is megtudhattuk, hogy Fűrész-sorozat készülhet.

A tárhelyszolgáltató statisztikája alapján több, mint 13 ezerszer kattintottatok ránk ebben az évben, mi pedig ezzel együtt 41 bejegyzéssel jelentkeztünk.

Nagyjából 19 hét választ el minket a következő film bemutatójától, így a következő hónapban, de legkésőbb februárban megjelenik az előzetes. Onnantól biztosan beindul a marketing és elárasztanak minket interjúkkal, képekkel. Türelem, már nincs sok hátra! Köszönjük az egész éves figyelmet, találkozunk 2020-ban. Boldog új évet kívánunk!