Fűrész maraton a Jigsaw.hu-n

Fűrész - Újra Játékban Interjú
Share

Bár a Spirál: Fűrész hagyatéka premierjét határozatlan ideig elhalasztották, ahogy azt már korábban jeleztem, nem maradtok Fűrész cikkek nélkül a következő hetekben sem. Mostantól kezdve, körülbelül 8-10 héten át Fűrész maraton lesz a Jigsaw.hu-n. Minden héten egy filmre összepontosítunk, és olyan cikkeket osztok majd meg veletek, amiket a Jigsaw.hu-n még nem láttatok, legyen az interjú, videó, érdekesség vagy épp filmes baki. Közel 40 cikk készült hosszú órákon át, remélem Ti is élvezni fogjátok ezt az ‘időutazást’, hiszen a maraton végén egészen 2004-ig megyünk vissza, amikor mozikba került az első Fűrész film.

A maratont a legutóbb megjelent Fűrész – Újra Játékban című filmmel kezdjük. A készítők ezzel a filmmel akartak új életet lehelni a Fűrész szériába, és ez lett volna az alapja az újabb folytatásoknak. Bár a filmben van néhány nagyszerű jelenet, illetve érdekesség – Kirakós szabályai weboldal, Kirakós rajongója Eleanor – összességében nem sikerült jól, ráadásul tele van hajmeresztő logikátlanságokkal.

Ennek ellenére több, mint 100 millió dollárt tudott összekalapozni, ami a 10 milliós gyártási költség tízszerese, de a negatív visszhangok miatt a folytatás sosem készült el.

Első cikkünk egy magyar feliratos videó 2017-ből, amiben Hannah Emily Anderson, Matt Passmore és Peter Block beszélnek a karakterükről, a film készítéséről.

Ha új hír jelenik meg a Spirál: Fűrész hagyatékáról arról természetesen azonnal beszámolunk! Közben 3500-an lettünk a Facebook oldalunkon! Köszönjük!

A maratont holnap folytatjuk, és benézünk a Fűrész – Újra Játékban kellékes szobájába! Kezdődjön a játék!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük