A Fűrész – Újra Játékban kellékei

Fűrész - Újra Játékban
Share

Helló! Rick Little Darling vagyok. Gyere, nézz be velem a kellékes szobába!

Mindig kihívást jelent egy új forgatókönyv, főleg ha a Fűrészről van szó.

Ezt az úriembert újraépítettük, átépítettük az évek során. Igazi ikonná vált, csakúgy, mint a disznóálarc.

Ez itt egy Don Post álarc, de haj nélkül vettük. Kettő darab érkezett Taiwanból. Aztán igazi hajat vásároltunk, így amennyire csak lehetett, megegyezett az előző Fűrészekből megismert álarccal.

A legutóbbi Fűrész ugye az utolsó film lett volna, úgyhogy a legtöbb dolgot eladtuk. Billyt például az E-bayen. Szerencsére a régi kellékesünk elérhető volt és újraalkotta néhány klasszikusunkat, a fordított medvecsapdát, az Angyalcsapdát, a Kocka csapdát, továbbá az új Fűrész csapdáit.

Az első csapdát vödrökkel kezdtük. Ezek valódi etetővödrök disznók számára, csakhogy kapcsolódjon a már említett disznó témához. Azonban nem csak a vödörből tevődik össze, de egy nyakörv is hozzá van kapcsolva. Amint szabaddá válsz, leveheted a vödröt, mert leválik a nyakörvről. Az első órában ez nem okoz gondot, ha a fejeden van, de aztán a vödör, a nyakörv és a lánc súlya egy idő után zavaróvá vált a színész számára.

Az utolsó csapda, amiben Anna és Ryan vannak egy puskáról szól. John Kramer elmondja a szabályokat, miközben a csapdával babrál.

Szóval előrukkoltunk egy ötlettel, hogy a szabadulást jelentő kulcsot a tölténybe helyezzük. A probléma az, hogy a fegyver visszafelé sült el, szóval a lány fél arca lerepül.

A másik csapda amire nagyon büszke vagyok az a fecskendős csapda. Ebben a jelenetben azt kérdezzük, mennyit ér az élet? Az egyik karakter tolvaj volt a múltban, de csak 3,53 dollárt lopott el. Egy kicsit ezt is megspékeltük. Amint a fecskendőket az áldozatba szúrják, feltárulnak a bennük elrejtett kombinációk, hogy aztán kiszabaduljanak abból a szobából, amiben éppen vannak.

Nekem, mint kellékesnek óriási élmény, hogy a folyamat részese vagyok. Csodás munka!

További képek a felvételről:

A cikk a külföldön DVD-n is megjelent Fűrész – Újra Játékban egyik extrájának a fordítása.

A maratont szerdán folytatjuk, és jövünk a Fűrész – Újra Játékban érdekességeivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük