Fűrész – Újra Játékban érdekességek

Érdekességek Fűrész - Újra Játékban
Share

A Fűrész maratonunk folytatódik:

– Josiah Black (aki Edgar Munsen karakterét formálta meg) nem Torontóban lakik, így amikor megtudta, hogy megkapta a szerepet, a feleségével úgy döntött, hogy kocsival utaznak oda. Az autója lerobbant, majd vett egy másikat 500 dollárért, ami szintén lerobbant.

– az áldozatok fején lévő vödröket disznóetetésre használták.

– a farmon felvett jelenetek alatt többen szénanáthával küszködtek.

– a vödörszoba első áldozatát a hídra lógatták fel. Amikor ezt a jelenetet forgatták, több járókelő azt hitte, hogy valaki valóban öngyilkosságot követett el, és hívták a rendőrséget.

– forgattak egy jelenetet, ahol a savval szétmart nő holttestét ledobják a kórház tetejéről, de végül ezt a részt kivágták.

– a gabonatárolós csapdát először vízzel, vagy hangyákkal szerették volna leforgatni, de végül a búza mellett döntöttek.

– Mark Burg azért írt egy jelenetet Halloran és Eleanor között, hogy a néző még inkább gyanakodjon a nőre, mint az új Kirakósra.

– a laborban látott nő – aki elárulja, hogy az áldozaton talált vér John Krameré – valójában Dr. Oz lánya (Dr. Oz egy népszerű sebész, aki rendszeresen szerepel tévés műsorokban Amerikában).

– Eleanor műterme valójában egy régi szappangyártó üzem. Az utca másik felén van az épület, ott, ahol Edgar Munsent üldözte a rendőrség.

– Eleanor a műtermében át akarta verni Logant. Az eredeti terv szerint a nő valahogy belerakta volna a férfit a csapdába (Eleanor csapdájának pengéi gumiból készültek, így sérülést nem okoztak volna). Az ötletet végül elvetették, hogy az eredeti csapda látványa hatásosabb legyen.

– több régi csapdát is újra kellett építeni, mert az eredeti tárgyakat már elárverezték.

– Logan lányának karakterét Oren Koules (a producer) lánya játssza.

– forgattak egy jelenetet, ahol Kirakós a köpenye alól figyeli a játékot, ám ezt végül kivágták a filmből.

– Josh és Peter (a forgatókönyv írói) más befejezést szántak a filmnek. A Spierig testvérek ötlete volt a lézer csapda.

A maratont pénteken folytatjuk, és kulisszatitkokat osztunk meg a Fűrész – Újra Játékban csapdáiról!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük