Bobby élete nagy részében egy átlagos férfi volt, majd feleségül vette Joycet. Egy nap a bárban iszogatott legjobb barátjával, Calelel, a tévében épp egy riport volt látható Joannel, aki egy Kirakós csapda túlélője. Cale viccelődött rajta, ha ezek az emberek ép elméjűek maradnának, gazdaggá is válhatnának a történetükkel. Ez inspirálta Bobbyt, s végül megbeszélték, hogy könyvet jelentetnek meg TÚLÉLÉS címmel. A könyvben olvasható történet természetesen hazugság, Bobby sosem élt túl Kirakós csapdát. A megjelentetésében segítségére volt Cale, aki Bobby menedzsere lett, Nina, az újságíró, illetve Suzanne, az ügyvéd. A férfi még saját feleségének is hazudott a történettel kapcsolatban.

A könyv megjelenése sikert és gazdagságot hozott Bobbynak, egyben felkeltette John érdeklődését is, aki dedikáltatott egy példányt.

Bobby meglátogatta a Kirakós csapdák túlélőinek csoportját, amin jelen volt Lawrence Gordon is. A találkozó után Bobbyt elrabolta Mark Hoffman.

Miután Bobby felébredt, kezdetét vette az igazi próbája. Tesztje során meg kellett mentenie mindenkit, aki részt vett a hazugsággal teli könyv megjelentetésében.

A próba végén eljut feleségéhez, azonban őt sem tudja megmenteni, és a nő élve elég a bronzbika csapdában.

Érdekességek:

– Bobby az egyetlen főszereplő, akinek senkit sem sikerült megmentenie. Azt nem tudni mi történt a férfival miután Joyce meghalt.

– a Fűrész 3D egyik törölt jelenetében Cale és Bobby arról beszélgetnek, hogyan fogják megvalósítani a tervüket. A beszélgetésből úgy tűnik Cale találta ki az egész történetet.

Filmek:

Fűrész 3D

Utoljára frissítve: 2019.08.18.