Steven Sing az egyik legfiatalabb nyomozó volt, aki Kirakós ügyön dolgozott. Népszerű volt a kollégái között, különösen David Tapp nyomozóval volt jó barátságban. Bár Sing nem volt annyira megszállott, mint Tapp, ő is azon fáradozott, hogy elkapja a Kirakós gyilkost. Vakon bízott Tappben, így amikor a férfi házkutatási parancs nélkül akart behatolni John rejtekhelyére, Sing szó nélkül követte.

Miután Sing és Tapp behatoltak a próbababa-gyárba, rátaláltak Jeffre, illetve John Kramerre is. Mikor John elvágta Tapp torkát, Sing üldözőbe vette a férfit, majd nem sokkal később életét vesztette a négypuskás csapdában.

Érdekességek:

-A teljes leleplezés áldokumentumfilm szerint (angolul The Full Disclosure Report), ami egy kitalálta riport és a Fűrész DVD kiadásán található, Sing 28 évesen halt meg. Egy kivágott újságcikk szerint Sing 34 éves volt.

– a Fűrész III-ban Jeff áthaladt volna a folyosón, ahol Sing meghalt, és megtalálta volna a férfi oszladozó holttestét. Ez a jelenet azonban a forgatókönyvből is kikerült.

– a jelenetben, ahol Sing belép Kirakós rejtekhelyére, Leigh Whannel helyettesíti a színészt, mivel Ken Leung a jelenet felvételekor nem tudott forgatni.

Filmek:

Fűrész, Fűrész III (archív), Fűrész V (képen és megemlítik)

Kapcsolódó anyagok:

Utoljára frissítve: 2019.08.18.