3 éves a Jigsaw.hu

Jigsaw.hu
Share

Tavalyi poszt ITT. Ma három éve, hogy újraindult a legnagyobb magyar Fűrész rajongói oldal. Aki már a kezdetektől velünk van, az bizonyára tudja, hogy először 2008-ban közöltünk cikket a Fűrészről, majd 2009 és 2011 között saw.hu címen voltunk elérhetőek. Mivel akkor úgy tűnt a Fűrész széria örökre véget ért, a saw.hu 2011 szeptemberében bezárta kapuit.

2017-ben Jigsaw.hu név alatt tértünk vissza a megszokott tartalommal és a legfrissebb hírekkel. Ma már kevesebb látogatónk van, és szerényebb számokkal büszkélkedhetünk, mint 10-12 éve, de azt sem szabad elfelejteni, hogy az utóbbi 10 évben mindössze egy Fűrész film került a mozikba.

Elképesztően sok minden történt egy év alatt, elég csak arra gondolni, hogy tavaly júliusban az oldal teljesen átalakult, leforgatták a következő filmet, amit eredetileg 2020. októberében mutattak volna be. A premiert azonban előrehozták májusra, majd határozatlan ideig elhalasztották a koronavírus miatt, míg végül megkapta a 2021-es dátumot.

A következő hónapokban valószínűleg semmilyen információ nem fog megjelenni a Spirálról, de addig is bőven akad olvasnivaló az extra tartalmakon kívül, hiszen nemrég ért véget az első Fűrész maratonunk. Kommentben, emailben (fureszfan@gmail.com) jelezzétek miről olvasnátok szívesen a következő hónapokban!

Egyelőre nehéz megjósolni mi lesz a Spirál sorsa, de az biztos, hogy továbbra is itt találjátok majd a legfrissebb híreket. Köszönjük, hogy követtek minket! Boldog születésnapot Jigsaw.hu!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük