Véget ért a Fűrész maraton

Egyéb
Share

Az április 5-én kezdődött Fűrész maraton a múlt vasárnap véget ért. A 11 hét alatt 35 bejegyzés került fel, amik a maratonhoz kapcsolódtak. Ezek a cikkek tavaly május óta készültek, egészen idén márciusig. Ez idő alatt cikkeket írtam, videókat vágtam s feliratoztam, és közben figyeltem minden  hírt, ami a Spirállal kapcsolatos. Nem titkolom, ez a maraton később érkezett volna, a cél pedig az volt, hogy valamennyire kitöltse a Spirál bemutatója utáni űrt, amíg nem érkeznek infók a folytatásról (ha lesz, persze). Azonban március végén kiderült, hogy a film bemutatója késni fog, így ez volt a megfelelő alkalom, hogy a maraton elinduljon.

Nem sokkal az indulás után tudtuk meg, hogy a premier több, mint egy évet késni fog, így még sokáig nem kapunk friss infókat az idehaza Spirál: Fűrész hagyatéka címen mozikba kerülő Fűrész filmről.

A következő hetekben szeretnélek titeket is bevonni a tartalmak gyártásába, írj egy cikket arról, hogy hogyan néz ki a Ti toplistád – top 5 film, vagy top 5 csapda – és én megosztom az oldalon! Amit írtok, a fureszfan@gmail.com email címre várom.

Ezen kívül készülök még néhány érdekességgel, illetve tervezek egy #throwbackthursday sorozatot indítani, ahol néhány héten át, minden csütörtökön megosztok majd egy korábbi hírt a kedvenc cikkeim közül – legyen az akár egy interjú a múltból, vagy egy évforduló.

Zárásként pedig összegyűjtöttem a maraton összes cikkét:

Fűrész (2004)

Fűrész II (2005)

Fűrész III (2006)

Fűrész IV (2007)

Fűrész V (2008)

Fűrész VI (2009)

Fűrész 3D (2010)

Fűrész – Újra Játékban (2017)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük